Om mig

 

Jag som äger salongen heter Irene.

Jag är gift och har en son, som ibland är med mig på salongen.

Jag är utbildad till auktoriserad* hud- och SPA-terapeut och har sedan första dagen i utbildningen inte ångrat en sekund av mitt yrkesval! Det är detta jag brinner för och jag älskar att vägleda mina kunder i rätt rikting för att skaffa sig en bättre hudhälsa. Jag är även diplomerad nagelteknolog.

Jag har tidigare jobbat som anställd på en stor och väletablerad salong i centrala Borås, och innan dess på en liten salong i Arboga.

Nu kände jag att det var dags att göra min egen grej. Välkommen in!

 

 

*Endast medlemmar i SHR får kalla sig auktoriserade.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO. CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher. CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

Vårt emblem är din trygghet – välj en hudterapeut som är medlem i SHR.