Naglar

Här kan du få hjälp med att forma och lacka naglarna och njuta av en härlig handmassage. Alternativt kan du välja en mer hållbar färg med gel-lack som härdas i LED-lampa (Shellac). Om dina naglar är mjuka eller sköra så kan de behöva byggas upp eller förlängas (Light Elegance).

Gelenaglar förstärkning/förlängning

Till ett mycket förmånligt pris skapar jag med hjälp av Light Elegance långa, vackra naglar med färg/fransk manikyr/glitter/stickers/stenar/folie. Light Elegance startade 1999 i Oregon, USA och är ett av få märken som är hypoallergent, vilket innebär att de vanligast förekommande allergiframkallande ämnena är borttagna.

När du bokar ett besök för att göra gelenaglar behöver du vara beredd på att produkten behöver filas bort eller växa ut om du mot förmodan inte skulle vilja fortsätta att ha gelenaglar. Vanligast är att man bokar återbesök var fjärde vecka och gör en s.k. påfyllnad.

Shellac

(Obs! Denna behandling går för tillfället ej att boka, p.g.a föräldraledighet. Förväntas åter i maj 2020.)

Shellac är en professionell salongsbehandling som utförs på auktoriserade CND™ salonger. SHELLAC™ är ett registrerat varumärke och är det enda fullt patenterade UV-lacket på marknaden. Det är som ett starkare nagellack som härdas i LED-lampa och är hållbart i minst 14 dagar. Helt unikt för Shellac är att man inte filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära Shellac eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga. Förutom att borttagningen är otroligt skonsam är den även mycket snabb att göra på salong – på bara 10 minuter.

Nagelförlängning Gel, small-medium längd 690:-
Nagelförlängning Gel, extra långa 790:-
Nagelförstärkning/återbesök gel 580:-
Lagning av nagel 1-3 st. 90:-/st
Borttagning av gel 260:-
French tip, ombre, stickers, sten, dekoration från +15kr/nagel
Manikyr (utan lackning) 350:-
Shellac 420:-
Borttagning Shellac 200:-

 

 

Elevpriser hos Anna:

Nagelförlängning färg/glitter 450:-
Nagelförlängning fransk manikyr 450:-
Nagelförstärkning el. återbesök 450:-