Hudbehandlingar

Botox/Fillers

Injektionsbehandlingar med Botox och fillers utförs av Sabina, som är legitimerad sjuksköterska. Hon är certifierad för estetiska injektionsbehandlingar med Botox och fillers. Hon har mångårig erfarenhet inom akutsjukvård och arbetar även som specialistsjuksköterska inom Anestesi.

Vad många inte vet är att man kan lägga botox i armhålorna för att minska svettningar.

Boka gärna en kostnadsfri konsultation först, för att gå igenom dina önskemål och vad du vill uppnå med behandlingen.

Sabina är mycket mån om att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

 

Botox 1 område 1800:-
Botox 2 områden 2200:-
Botox 3 områden 3000:-
Botox armhålor 6000:-
Fillers 0,5 ml 1800:-
Fillers 1 ml 2500:-
Återbesök från 1000:-


 

Fatburner

2 ml, 2000:-

 

Behandling med Prostlorane innerB för fettreduktion och konturering. Prostlorane ger både en huduppstramande och fettreducerande effekt samt stärker hudens elasticitet. Det krävs mellan 2-4 behandlingar beroende på mängden fett och önskad effekt.

Vanliga behandlingsområden är:

Dubbelhaka

Kindpåsar

Överarmar

BH-linjen

 


 

Ansiktsbehandling

 

Obs! Dessa behandlingar går för tillfället ej att boka, p.g.a föräldraledighet.

Förväntas åter i maj 2020.

 

Njut av en avkopplande ansiktsbehandling med produkter som är anpassade efter din hudtyp samt hudtillstånd. Behöver du en mer intensiv djuprengörande behandling så lägger vi mer fokus på portömningen. Detta kommer vi gemensamt fram till under hudanalysen i början av behandlingen. I slutet följer rekommendation för hemmaprodukter samt för fortsatta salongsbehandlingar utifrån dina mål och förutsättningar.

Tips! Lägg till frans-och brynfärg i din ansiktsbehandling så betalar du endast 100 kr extra! Gäller ej quickfix.

15% rabatterat pris på ansiktsbehandling för ungdomar upp t.o.m 17 år. Gäller ej lyxbehandling.

 

30 minuter ”quickfix”    400:-

En snabb uppfräschning med rengöring, peeling, mask och avslutande produkt.

 

60 minuter    600:-

Den vanligaste av ansiktsbehandlingarna. Här kan vi göra två varianter. Har du en hud som behöver en uppfräschning och ordentlig rengöring så rekommenderar jag att vi gör en porrengöring. Vill du i stället ha lite mer avkoppling i din behandling passar alternativet med massage bättre.

Alternativ 1: Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, mask och avslutande produkt.

Alternativ 2: Rengöring, peeling, brynplock, massage, mask och avslutande produkt.

 

75 minuter    800:-

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage, mask och avslutande produkt.

 

Lyxbehandling    1200:-

Den här behandlingen passar utmärkt att ge som present till någon du tycker om och som kan behöva en lång stunds avkoppling. Här ingår allt som i en 75 minuters ansiktsbehandling, men även en rygg/nackmassage och handmassage. Vi avslutar behandlingen med en lyxig och svalkande ansiktsmask som är fullproppad med vårdande och fuktgivande ämnen.

 


 

Kemisk peeling

 

Obs! Dessa behandlingar går för tillfället ej att boka, p.g.a föräldraledighet.

Förväntas åter i maj 2020.

 

Kemisk peeling innebär att man med hjälp av olika syror exfolierar huden. Man avlägsnar döda hudceller för att få fram nyare och friskare hud. När vi blir äldre tar hudens celler längre tid på sig att förnyas. Vid kemisk peeling stimuleras hudens cellförnyelse vilket resulterar i en piggare och fräschare hud med mer lyster. Oftast rekommenderas en kur på minst fyra gånger, med 2-4 veckors mellanrum, beroende på vad du har för mål med din behandling och vilken typ av peeling som används.

Man kan behandla pigmenteringar i form av solskador eller melasma för att få en jämnare hudton. Även tilltäppt problemhy kan förbättras med kemisk peeling.

 

Mask Peel    900:-     kur 4 ggr/3200:-

Passar dig med fet, tilltäppt eller aknebenägen hud. Reglerar talgproduktionen vilket minskar oljigheten på hudytan och synligheten av förstorade porer. Stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen är säker och snabb.  Ingen återhämtningstid. Lite eller ingen flagning av huden.  För bästa resultat är det viktigt att du förbereder din hud inför behandlingen med minst två veckors användande av de produkter som jag rekommenderar dig beroende på din huds kondition.

 

Milk Peel    1100:-      kur 4 ggr/4000:-

Storfavorit som peelingen mot fina linjer, matt hy och tråkig hudton. Återställer en hy med lyster. Stimulerar hudens cellförnyelse. Reglerar oljig hud och förstorade porer.  Jämnar ut hudtonen.  Förbättrar effekten av din dagliga hudvård.  Passar för alla hudtyper. Behandlingen är säker och snabb.  Ingen återhämtningstid. Lite eller ingen flagning av huden.  Förbättrar andra kosmetiska behandlingar, t.ex microneedling. För bästa resultat är det viktigt att du förbereder din hud inför behandlingen med minst två veckors användande av de produkter som jag rekommenderar dig beroende på din huds kondition.

 

Cosmo Peel    2200:-

Denna behandling är lämplig för dig med grövre hud, solskador, akneärr eller mogen hud. Detta är en kraftfull peeling där du med största sannorlikhet kommer att flaga i upp till en vecka. För bästa resultat är det viktigt att du förbereder din hud inför behandlingen med minst två veckors användande av de produkter som jag rekommenderar dig beroende på din huds kondition.

 

Mela Peel    3200:-

Detta är en peeling som effektivt behandlar hyperpigmentering i form av exempelvis solskador eller melasma. Du får en jämnare hudton med lyster. Det är mycket viktigt att du förbereder din hud inför behandlingen med minst två veckors användande av de produkter som jag rekommenderar dig beroende på din huds kondition, samt efterbehandlar med tillhörande produkter i minst en månads tid.

 


 

Cryopen

 

Obs! Denna behandling går för tillfället ej att boka, p.g.a föräldraledighet.

Förväntas åter i maj 2020.

Pris från 550:-

Frysbehandling för:

 

Behandlingen tar bara några sekunder. Inom några dagar efter behandlingen bildas en skorpa som absolut inte får rivas bort. Skorpan faller bort av sig själv när huden undertill har nybildats. Det behandlade området kan bli svullet, mörkt och i vissa fall förekommer blåsbildning inom några dagar. Detta är en del av läkningsprocessen och du bör vara beredd på att det kommer se värre ut innan det blir bättre.

I vissa fall försvinner inte hudförändringen helt utan reduceras kraftigt. För utstående fläckar krävs det upp till 3 behandlingar. Om du var solbrun vid behandlingstillfället kan det behandlade området se underpigmenterat ut. Detta återställs naturligt med tiden.

Eftersom hudens celler har en tendens att återskapa hudförändringar som en gång varit, kan man inte garantera att resultatet förblir permanent. Behandlingen kan då upprepas.

Observera att det är av största vikt att en läkare har gjort en första bedömning för att konstatera att det är en godartad hudförändring och därmed godkänd för behandingen.

Vid behandling av fler fläckar vid samma tillfälle tillkommer 250:- för varje fläck.

 


 

Microneedling

 

Obs! Denna behandling går för tillfället ej att boka, p.g.a föräldraledighet.

Förväntas åter i maj 2020.

 

Med hjälp av en ”penna” med 12 tunna, sterila nålar som rör sig fram och tillbaka mycket snabbt kan vi skapa tusentals microkanaler i huden för att slussa ner aktiva ämnen. Man gör alltså en kontrollerad skada för att stimulera hudens egen läkningsprocess och nybildning av kollagen. Vi kan behandla akneärr och ojämn hudstruktur, hud med elasticitetsförlust, rynkor och pigmenteringar. Du får en jämnare och fastare hud. En kur på 6 gånger rekommenderas med 3-6 veckors mellanrum mellan behandlingarna. Vill du därefter fortsätta att behandla rekommenderas att du avvaktar 9-12 månader innan nästa kur, så att huden får tid på sig att stärkas upp.

 

Ansikte 1500:-
Hals & dekolletage 1500:-
Ansikte, hals& dekolletage 2500:-
Handryggar 800:-